kezdőlap - Felfedező
 
A Fidesz olyan hatalomra hajt, amellyel bármit megtehet. Ehhez többre van szüksége, mint a mandátumok kétharmada. Vélemény.
Könnyen bizonyíthatjuk, egy kis matek kell hozzá.
Itthon a legközelebbi szavazókörig néhány száz métert kell megtenni. A külföldön dolgozóknak is néhány százat, csak kilométerben.
Kétszer annyi külhoni szavazat is lehet az idei választáson, mint négy éve, ami azt jelenti, hogy az LMP és a DK kicsúszhat a parlamentből.
Nálunk soha nem az, és ott van még Áder János, meg a kampányszabályozás is.
Mutatunk egy okot arra, hogy miért elégedetlenek olyan sokan a politikával.
Mutatunk egy ábrát, amely megmagyarázza a Jobbik büntetését, és az egész magyar politikai helyzetet.
A Jobbik elleni támadás addig tart, amíg a Jobbik a legerősebb ellenzéki párt. Ezért tudható már most a 2018-as választás eredménye. Meg a 2022-esé, a 2026-osé, …
Megmutatjuk, mit kell tenni az ellenzéknek, ha egyszer le akarja váltani a Fidesz kormányt.
Ha a két baloldali párt ott is nyerni akar, ahol nem lehet, akkor ott is veszíteni fog, ahol nyerhetne. Hány körzeten osztozkodnak?
«
1
2
3
4
5
6
»
Aktuális
 
Vélemény
 
„Amíg a Fidesznek megvan a kétmillió szavazója, hatalmon marad” – mondják gyakran elemzők. A kijelentő mondat lehetne felkiáltó is. Egy kérdésért kiált fel: Normális? Itt 8 millió választópolgár van!
Azt kérdezte a 14 éves fiam, hogy mi ez a brüsszelezés meg sorosozás? Miért kell ezeket megállítani? Őt már úgy megsavazta a politika, hogy ha tehetné, akkor sem szavazna. És kinek jó az alacsony részvétel a választásokon?
Gulyás Márton látja, hogy a Fidesz a választási törvény aránytalanságait a legrosszabb kommunista időket idéző média bebetonozásával teljesítette ki. Rab László (Népszabadság) írása.
Dokumentumtár
 
Kapcsolat
 

Név: Bánovics Attila

Email: info@elektor.hu

Címkefelhő